Gode råd fra Rie Thomsen

I forbindelse med Uddannelses – og fritidsjobmessen havde vi planlagt et særlig fyraftensarrangement for forældre. Desværre blev messen aflyst, I ved hvorfor, men de gode råd fra Rie Thomsen leveres i stedet i en lille videohilsen.  I samarbejde med Dit Barns Fremtid har UU Kolding fået produceret en lille video hilsen til forældrene i Kolding.  Sæt jer godt til rette i sofaen – og lyt til Rie Thomsen! 

Rie Thomsen er mor til tre og professor MSO i Uddannelsesvejledning. Og så har hun lavet en videohilsen til forældre, der har børn i udskolingen, fordi mange uddannelsesevents og vejledningsaktiviteter er blevet aflyst eller digitale.

Rie kommer med vedkommende og praksisnære råd til forældre, da behovet for samtale om uddannelse ikke er blevet mindre. Det er en skæv tid, vi lige nu agerer i sammen. Vi er nødt til i højere grad at nå hinanden digitalt. Derfor den nye film! 

samtaler_vejl

Skal man absolut lægge planer og have styr på det hele i stedet for at afprøve muligheder, der opstår? 

Det er nogle af de dilemmaer, vi taler om i denne podcast. Vi har inviteret branchefolk, forskere, vejledere og unge i studiet, og de deler deres oplevelser og kommer med gode råd til, hvordan man bedst støtter unge i processen frem mod et uddannelsesvalg.