"UU-Kolding har været en rigtig god hjælp til at kunne opnå mine drømme"

"Jeg fandt ud af, at STX åbnede mange veje - derfor valgte jeg den"

"Nu fik jeg endelig den hjælp jeg har brug for - og det er en praktikplads"

"Jeg fik hjælp til komme ind på SOSU, for at komme tættere på min drømmeuddannelse"

"Jeg fik hjælp til at finde en superfed elevplads inden for handel"

"Nu har jeg fået en læreplads som ejendomsservice-tekniker og det er superfedt, det er lige drømmejobbet"

Slider

"Jeg arbejder med det jeg brænder for, nemlig at hjælpe unge på vej"

Laila Flor, Vejleder

"Jeg inspireres og engageres
gennem mit arbejde med de unge"

Hans Mogensen, Vejleder

Jeg brænder for, at hjælpe de unge med at opdage nye veje til at nå deres mål”

Christina Arvad Brill, Vejleder

"Det motiverer mig at se unge trives i ungdomsuddannelse. Især de unge, som ikke altid har befundet sig godt med at gå i skole."

Preben Tamborg, Vejleder

"Jeg arbejder med unge, fordi jeg kan se mig selv i de unge og ved hvor vigtigt det er at få den rette vejledning"

Christina Paludan Müller, Vejleder

Slider

Invitation til Åben Virksomhed 2018

Tirsdag d. 30. oktober 2018 kl. 17.00-19.30

Info om hvilke virksomheder der vil være at vælge mellem og deslige tilgår senere. Tilmelding kan ske fra 1. okt. 

Hold godt øje med vores side – nedenfor kan du læse om hvordan det foregik sidste år og danne dig et billede af arrangementet.

NB! Husk at tilmelde dine forældre, hvis de vil med. Der er tale om først til mølle princippet.

 

 

Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 17.00-19.30
Åben Virksomhed er et led i vores forsøg på at styrke forbindelsen mellem erhvervslivet og de unge. Benyt dig af muligheden for at se hvilke interessante uddannelses- og jobmuligheder der gemmer sig i de udvalgte virksomheder. Du vælger selv, om du vil besøge én eller to virksomheder.

Første besøg findes sted fra kl. 17.00-18.00
Andet besøg finder sted fra kl. 18.30-19.30

Tilmeldingen åbner medio september.
Vi glæder os til at tage imod dig og én af dine forældre.

Aller Aqua A/S

Aller Aqua producerer fiskefoder for akvakultur. De har produceret fiskefoder i mere end 50 år, hvilket gør dem til en af verdens mest erfarne producenter, som leverer nogle af de allerstærkeste produkter på markedet til kunder over hele verden. Firmaet uddanner lærlige og har bl.a ansat indkøbere, internationale salgsassistenter, fiskeriteknologer med speciale indenfor akvakultur. Aller Aqua og HANSENBERG har indgået en partnerskabsaftale.

Mødested: Kontoret
Aller Aqua A/S, Allervej 130, 6070 Christiansfeld

Alfa Laval

Alfa Laval Kolding er firmaets globale center for flowteknisk udstyr. Firmets primære forretningsområder er produktudvikling, produktion, distribution og salg af pumper, ventiler og tankudstyr til fødevareindustrien, bryggerier, mejerier, farmaceutiske – og kosmetiske industrier.
Selskabet står for indkøb af komplementære produkter til fødevareindustri, bryggerier og farmaceutisk industri, den kemiske industri, pulp- og paper-industrien samt marine- og off-shore industrierne. 

Mødested: Hovedindgangen
Alfa Laval Kolding A/S, Albuen 31, 6000 Kolding

Buchreitz A/S

Buchreitz A/S er en moderne el-installatørvirksomhed med base i Kolding, hvorfra virksomheden løser opgaver i hele trekantsområdet. De servicerer både virksomheder, organisationer og private med store projektopgaver samt avancerede tekniske og specifikke opgaver.
Buchreitz A/S har ni lærlinge blandt sine 45 ansatte. “Det er en slags fodboldakademi”, hvor de dygtigste efterfølgende bliver ansat i firmaet. Af de 45 ansatte er der i dag seks medarbejdere, der tidligere har været lærlinge.

Mødested: Hovedindgangen
Alfa Laval Kolding A/S, Albuen 31, 6000 Kolding

TRESU Group

TRESU Group er en højteknologisk ingeniør- og industrivirksomhed med en moderne maskinpark, som producerer specialbyggede maskiner til tryk- og emballagevirksomheder over hele verden.
Virksomheden uddanner lærlinge og modtager studerende indenfor flg. uddannelser: Industriteknikere, Automatikteknikere, Elektriker, Tekniske designere, Ingeniører, Produktionsteknologer, Automationsteknolog og Maskinmesteraspiranter.
Mødested: Hovedindgangen
TRESU Group, Eegsvej 14-16, 6091 Bjert

EWII A/S

EWII A/S arbejder med vindstrøm, elkøretøjer og brændselsceller. De sælger energi, tilbyder energirådgivning, køleteknik og leverer el, fjernvarme, fiberbredbånd og frisk drikkevand. EWII A/S er en stor, privat virksomhed med ca. 550 medarbejdere.
Virksomheden uddanner lærlinge indenfor elektrikerfaget og forsyningsoperatør-uddannelsen samt kontorelever indenfor administration og økonomi. Virksomheden modtager Ingeniør-, økonom samt maskinmester studerende.

Mødested: Mødesalen (der bliver sat skilte op)
EWII A/S Kokbjerg 30, 6000 Kolding

Olivenhaven Plejecenter

Olivenhaven er et plejecenter. På Olivenhaven lægger man vægt på beboernes trivsel. I boenheden lever man et almindeligt liv, der mest muligt svarer til en families hverdag. Daglige aktiviteter som madlavning, vask og rengøring foregår i boenheden og sammen med beboerne. På centret arbejder SOSU medhjælpere, Assistenter, Sygeplejersker, Fysioterapeuter samt Køkkenpersonale.

Mødested: Hovedindgangen
Olivenhaven Plejecenter, Munkevænget 10, 6000 Kolding

Hotel Koldingfjord A/S

Hotel Koldingfjord A/S er et stort hotel og konferencecenter med a la carte restaurant og café.
Hotel Koldingfjord ligger i en imponerende bygning fra 1911, omgivet af skove og blot 12 minutters kørsel fra Koldings bycentrum. Der arbejder omkring 110 medarbejdere på hotellet.
Virksomheden uddanner bl.a. Receptionister, Kokke, Tjenere, Bagere og serviceøkonomer.

Mødested: Receptionen
Hotel Koldingfjord A/S, Fjordvej 154, 6000 Kolding

Kolding Sygehus

Hver år uddannes et team af lægesekretærer på Kolding Sygehus, det nye moderne akutsygehus i Region Syddanmark. Som lægesekretær er de primære arbejdsområder patientrelaterede opgaver og service, kvalitet, ansvarlighed og fleksibilitet er de vigtigste nøgleord.
En lægesekretær arbejder tæt sammen med læger, plejepersonale og øvrige faggruppe, samt har kontakt med patienter og deres pårørende.

Mødested: Forhallen
Kolding Sygehus, Sygehusvej 24, 6000 Kolding

BlueKolding

BlueKolding klimasikrer Kolding, renser spildevandet og udnytter processerne til at producere rent vand, el og varme. Hos BlueKolding handler det om at udnytte ressourcerne i vand og spildevand bl.a. via smarte it-systemer og ny teknologi.
Hos BlueKolding arbejder laboranter, maskinmestre, smede, elektrikere og kemiingeniører.

Mødested: Hovedindgangen
BlueKolding, Kolding Åpark 3, 6000 Kolding

Ryes Kaserne

Forsvarets Føringsstøttecenter er en dynamisk virksomhed, der leverer kommunikationsløsninger og opstiller hovedkvarterer til føring af hele forsvaret.
De støtter både nationalt og internationalt i verdens brændpunkter til lands, til vands og i luften.
Virksomheden uddanner lærlinge og modtager studerende indenfor Logistik, elektronik, fly, psn, lastvognsmekaniker, smed, maler, datatekniker, IT, skov og naturteknikker, IT support og meget mere.

Mødested: Hovedvagten kl. 18.30. Slutter kl. 20.00
Ryes Kaserne, Treldevej 110, 7000 Fredericia

Teknos A/S

Teknos er en global virksomhed, som producerer overfladebehandling. De har aktiviteter i mere end 20 lande i Europa, Asien og USA. Virksomheden beskæftiger cirka 1.700 medarbejdere og har en årlig omsætning på cirka 400 millioner euro. Teknos er en af de førende leverandører af industrielle overfladebehandlingsprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1948.
Virksomheden uddanner lærlinge og modtager studerende bl.a. laboranter og kemiingeniører.
Mødested: Hovedindgangen
Teknos A/S, Industrivej 19, 6580 Vamdrup