#kickstartkolding 24.10.2021.

Fordi fremtiden starter i dag #kickstartkolding

INFORMATION TIL ELEVER OG KLASSELÆRERE OM UDDANNELSES - OG FRITIDSJOBMESSE 14.10.21

Uddannelses – og fritidsjobsmessen blev afviklet torsdag den 14. otober på HANSENBERG #KICKSTARTKOLDING

Informationsbrev NYT

Udsendt til skolerne mandag den 11. oktober  

Projektleder Ditte Rasmussen 

diras@kolding.dk/21675043

På jagt efter den gode uddannelseshistorie – ny deadline 5. november 2021 kl 14.00

Mulighed for at vinde 5.000 kr. til klassekassen. 

På vej rundt på ruten, skal eleverne huske at tage billeder, som efterfølgende skal bruges til at udarbejde en reportage eller et essay om messen. 

Desuden vil der være en individuel konkurrence, hvor eleverne skal svare på spørgsmål, som uddannelsesinstitutionerne og virksomhederne har meldt ind. 

Eleverne skal derfor gemme deres keyhangerskilte, for derpå står alle uddannelsesinstitutioner.

Stort kort over Hansenberg

Når I har forladt det grønne område indenfor den røde streg på kortet ovenfor og er gået videre til ruten rundt på HANSENBERG, hvor I kommer igennem både tømrerværksted og smedeværksted, så kan I IKKE komme tilbage til uddannelsesområdet. Og når I er gået ind i Fritidsjobteltet, kan I ikke komme tilbage til hverken rundturen eller uddannelsesområdet. Flere steder på ruten vil der stå personale fra UU, som kan svare på eventuelle praktiske spørgsmål. 

Se efter de blå veste.

Første del af ruten er det område, der på kortet er markeret med grønt. I 75 minutter, kan der cirkuleres frit i følgende områder:

1) Bistroområdet, hvor I vil møde SkillsDenmark og alle uddannelsesinstitutionerne., fordelt mellem et lokale og et telt.

2) Adgang til de arbejdende værksteder i X-House. Forskellige virksomheder være repræsenteret, bl.a. LEGO, hvor  de har deres stand i en HANSENBERG-trailer.   

UU-GUIDER FLØJTER 

Når I hører fløjten, bedes I gå mod opsamlingspunktet, som er placeret ved siden af LEGO-traileren. 

3) RUNDVISNING ( KIKKE-TUR PÅ 30 MINUTTER) til andre bygninger/værksteder, hvor I kan se forskellige HANSENBERG-aktiviteter. Eleverne vil møde lærlinge fra HANSENBERG, som gerne vil fortælle og svare på eventuelle spørgsmål.

UU-vejledere (i blå veste) vil ligeledes være til stede på ruten. UU-vejlederne vil gøre jer opmærksom på, når ruten må afviges.

Fra Smedeværkstedet går I til  FRITIDSJOBTEKTET. Der vil være 30 minutter til rådighed i Fritidsjobteltet. Her har UU en stand, hvor lærrne har mulighed for at få en kop kaffe eller the, inden I går til busholdepladsen for at blive kørt tilbage til skolerne.

Ruten kan IKKE afviges. Det vil sige, at man IKKE kan gå tilbage til et område, man har forladt. 

Vind en iPhone:

Du har deltaget på #KICKSTARTKOLDING Uddannelses- og Fritidsjobmesse d. 14. Oktober 2021 på HANSENBERG.

Test din viden om de deltagende virksomheder og uddannelsesinstitutioner med denne quiz og vind en iPhone 13 pro 128 GB!
Vinderen trækkes i uge 46 og får direkte besked på telefon.
God fornøjelse og held og lykke !

Efter messen vil alle blive bedt om at foretage en kort elektronisk evaluering. 

Evalueringen er afsluttet.