"UU-Kolding har været en rigtig god hjælp til at kunne opnå mine drømme"

"Jeg fandt ud af, at STX åbnede mange veje - derfor valgte jeg den"

"Nu fik jeg endelig den hjælp jeg har brug for - og det er en praktikplads"

"Jeg fik hjælp til komme ind på SOSU, for at komme tættere på min drømmeuddannelse"

"Jeg fik hjælp til at finde en superfed elevplads inden for handel"

"Nu har jeg fået en læreplads som ejendomsservice-tekniker og det er superfedt, det er lige drømmejobbet"

Slider

"Jeg arbejder med det jeg brænder for, nemlig at hjælpe unge på vej"

Laila Flor, Vejleder

"Jeg inspireres og engageres
gennem mit arbejde med de unge"

Hans Mogensen, Vejleder

Jeg brænder for, at hjælpe de unge med at opdage nye veje til at nå deres mål”

Christina Arvad Brill, Vejleder

"Det motiverer mig at se unge trives i ungdomsuddannelse. Især de unge, som ikke altid har befundet sig godt med at gå i skole."

Preben Tamborg, Vejleder

"Jeg arbejder med unge, fordi jeg kan se mig selv i de unge og ved hvor vigtigt det er at få den rette vejledning"

Christina Paludan Müller, Vejleder

Slider

Invitation til Åben Virksomhed 2018

Tirsdag den 30. oktober 2017 kl. 17.00-19.30

Åben Virksomhed er et led i vores forsøg på at styrke forbindelsen mellem erhvervslivet og de unge. Benyt dig af muligheden for at se hvilke interessante uddannelses- og jobmuligheder der gemmer sig i de udvalgte virksomheder. Du vælger selv, om du vil besøge én eller to virksomheder.

Første besøg finder sted fra kl. 17.00-18.00
Andet besøg finder sted fra kl. 18.30-19.30

Tilmelding kan ske fra 1. oktober og der er tale om først til mølle princippet. 

NB! Husk at tilmelde dine forældre, hvis de vil med. 

Vi glæder os til at tage imod dig og én af dine forældre.

Prime Cargo

 

Prime Cargo A/S

Profilvej 4

6000 Kolding

Tlf.: 76321888

www: www.primecargo.com

Kontaktperson: Mona Larsen eller Charlotte Johannesen

Direkte nr.: 76320334 (Mona) og 27880279 (Charlotte)

Kontaktpersoners mail: mola@primecargo.com og chjo@primecargo.com

Kort beskrivelse af virksomheden:

Prime Cargo er et internationalt speditionsfirma, som tilbyder skræddersyede fragt-, lager- og logistikløsninger til små og store virksomheder. Prime Cargo uddanner lærlinge og modtager studerende indenfor Spedition og shipping, Logistikassistent og Administration. Under besøget vil der være Speditørelev og HR personale tilstede. Der vil være en rundvisning under besøget, men der vil ikke være ansatte der er på arbejde.

Vi mødes på Profilvej 4, 6000 Kolding.

 

Elgiganten 

 

Elgiganten A/S

Egtved Alle 3

6000 Kolding

Tlf.: 70807070 (kundecenter)

www: www.elgiganten.dk

Kontaktperson: Suni Hentze (Varehuschef)

Direkte nr.: 27876403

Kontaktpersonens mail: storemanager.kolding@giganten.dk

Kort beskrivelse af virksomheden:

Elkjøp-koncernen er Nordens største handelsvirksomhed indenfor forbrugerelektronik og elektriske husholdningsapparater. De driver forretninger i Norge, Sverige, Finland Danmark, Island, Grønland og Færøerne. De har pt. 37 forretninger i hele Danmark, både drevet som mega-varehuse samt City-koncept. Elgiganten/Elkjøp er ejet af den Britiske elektronikgigant Dixons Carphone. Elgiganten uddanner lærlinge og modtager studerende fra uddannelser som HG, EUX, EUD og HGS/EU’s og der vil deltage både nuværende samt tidligere elever indenfor salg under besøget. Der vil dog ikke være rundvisning, da det er begrænset hvad der kan vises frem. Til gengæld vil der være ansatte tilstede under besøget, idet butikken har åbent til kl. 20.

Vi mødes til venstre for butikken, ved trappen op til personaleindgangen. Vi anbefaler, at I går ind på http://www.elgiganten.dk/cms/20140304_145501/om-elgiganten/og undersøger hvem vi er og hvad vi kan tilbyde før besøget.

Olivenhaven

Olivenhaven Plejecenter

Munkevænget 10

6000 Kolding

Tlf.: 76325660

www: http://olivenhaven.dk/

Kontaktperson: Hanne Clausen

Direkte nr.: 23665027

Hanne e-mail: hafc@kolding.dk

Kort beskrivelse af virksomheden:

Plejecenteret består af i alt 10 bo-enheder på hver 6 boliger. 6 ud af de 10 bo-enheder er forbeholdt demente beboere. Derudover er der et aktivitetscenter med brugerstyrede aktiviteter, hvor alle pensionister og efterlønsmodtager gratis kan komme og dyrke deres interesser og hobbies sammen med andre pensionister, eller blot for at nyde det sociale samvær. På Olivenhaven lægger vi vægt på beboernes trivsel. Deres ønsker og resurser anvendes derfor mest muligt. Olivenhaven uddanner lærlinge og modtager studerende indenfor uddannelserne; SSH, SSA og sygeplejerske. Der vil være lærlinge/elever tilstede under besøget. Der vil dog ikke være rundvisning underbesøget, men der vil være personale tilstede som er på arbejde i centerbygningen.

Vi mødes i cafeteriet i centerbygningen.

TRESU Group

 

TRESU Group

Eegsvej 14-16

6091 Bjert

Tlf.nr.: 76323500

www: www.tresu.com

Kontaktperson: Vibeke Mølgaard Hansen

Direkte nr.: 76323679

Kontaktpersonens mail: vha@tresu.com

Kort beskrivelse af virksomheden:

TRESU Group er en højteknologisk virksomhed, der tilbyder fleksible kundetilpassede løsninger inden for flexo trykmaskiner og tilbehørs-produkter til flexo og offset tryk. Vi har over 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af tekniske løsninger til emballagetrykindustrien, og da mere end 98 % af vores produktion går til eksport, er TRESU Group en global spiller på verdensmarkedet. TRESU uddanner lærlinge indenfor følgende områder: Elektriker (styring og regulering), Automatiktekniker, Lageroperatør, IT supporter og Teknisk designer. Under besøget vil du få mulighed for at møde ansatte og lærlinge indenfor følgende områder: El – og automationsafdeling, Konstruktionsafdeling, Lager og IT. Under besøget vil der være en rundvisning, dog vil der ikke være ansatte der arbejder under besøget.

Vi mødes ved Hovedindgangen; TRESU A/S, Eegsvej 14-16, 6091 Bjert.

BAUHAUS

 

BAUHAUS

Vejlevej 249

6000 Kolding

Tlf.: 76344600

www: https://www.bauhaus.dk/

Kontaktperson: Lars Dalsgaard

Direkte nr.: 76344680

Kontaktpersonens mail: vhc.kolding@bauhaus.dk

 

Kort beskrivelse af virksomheden:

BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder. Byggevarehuset her i Kolding åbnede som det første BAUHAUS i Danmark i 1988 og d. 4. maj i år slog vi dørene op for et nyt og moderne byggevarehus på Vejlevej 249, efter 30 år på Mønten. Sortimentet består af hele 120.000 varer fordelt over det 14.000 kvadratmeter store byggevarehus der også byder på stort havecenter, professionelt farvecenter, Proff Service afdeling og meget mere til inspiration og rådgivning. BAUHAUS uddanner lærlinge indenfor byggemarked og logistik områderne. Under besøget vil du møde lærlinge fra byggemarkedet ligesom der vil blive sluttet af med en kort rundvisning.

Vi mødes ved Kundeinformationen.

Kolding Havn

 

Kolding Havn

Jens Holms vej 1

6000 Kolding

Tlf.: 75502066

www: https://koldinghavn.dk/

Kontaktperson: Johnny Sørensen

Direkte nr.: 21457433

Kontaktpersonens mail: johnny@koldinghavn.dk

 

Kort beskrivelse af virksomheden:

På Kolding Havn arbejder der, udover kranfører og lager- og transportarbejdere og tømrer, smede og elektrikere. Når I kommer på besøg vil I høre om lastning og losning samt om vedligeholdelse af havneområdet. Der vil ligeledes være mulighed for at komme op i en kran. Så husk tøj efter vejret! Virksomheden uddanner lærlinge i Havne- og terminaluddannelsen og senere måske kranføreruddannelsen).

Vi mødes ved Kajakklubben, Trindholmsgade 20 – hvorfra I vil blive hentet.

TORA A/S

TORA A/S

Birkedam 10

6000 Kolding

Tlf.: 75542911

www: http://www.tora.dk/

Kontaktperson: HR-konsulent Charlotte

Direkte nr.: 76338422/41872234

Kontaktpersonens mail: cos@tora.dk

Kort beskrivelse af virksomheden:

TORA A/S er en maskinfabrik i den nordlige del af Kolding. Vi beskæftiger i dag over 70 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på produktion, lager og kontor. Vores vigtigste forretningsområder er underleverandørarbejde inden for metalvarer, herunder laserskæring, svejsning, alt indenfor tyndpladebearbejdning (stansning og kantbukning) samt spåntagende bearbejdning ved anvendelse af drejning og fræsning – og vi er jernhårde til det. Ved hjælp af vores robotceller og traditionelt håndværk udført af vores dygtige medarbejdere, leverer vi altid varer af høj standard og kvalitet.

Virksomheden uddanner lærlinge indenfor Industritekniker og Sort Klejnsmed. Under besøget vil der være lærlinge tilstede fra Industritekniker området, ligesom der også vil  være en rundvisning.

Vi mødes ved Hovedindgangen ved Administrationen.

Hotel Koldingfjord A/S

 

Hotel Koldingfjord A/S

Fjordvej 154

6000 Kolding

Tlf.: 75510000

www: https://www.koldingfjord.dk/

Kontaktperson: Jonna Madsen

Direkte nr.: 76208612/28943960

Kontaktpersonens mail: jm@koldingfjord.dk

 

Kort beskrivelse af virksomheden:

Hotel Koldingfjord er en Hotel- og konferencevirksomhed med café og a la carte restaurant. Hotel Koldingfjord uddanner lærlinge indenfor Kokke, tjener, receptionist, bager og serviceøkonom fagene. Under besøget vil der være en kort rundvisning, hvor det vil være muligt at møde lærlinge indenfor kokke, tjener og receptionist området.

Vi mødes i receptionen.

Forsvaret

 

Forsvarets Føringsstøttecenter

Treldevej 110

7000 Fredericia

Tlf.: 72826114

www: www.forsvaret.dk

Kontaktperson: Seniorsergant Jan Lindberg

Direkte nr.: 40532782

Kontaktpersonens mail: lindberg@mil.dk

 

Kort beskrivelse af virksomheden:

Forsvarets Føringsstøttecenter er en dynamisk virksomhed, der leverer kommunikationsløsninger og opstiller hovedkvarterer til føring af hele forsvaret. Vi støtter både nationalt og internationalt i verdens brændpunkter til lands, til vands og i luften.

Forsvaret uddanner lærlinge indenfor logistik, elektronik, fly- og lastvognsmekaniker. Datateknik, IT, IT-support, sprog, piloter og meget mere. Der vil være ansatte og muligvis lærlinge til stede under besøget. Ligesom rundvisning er en mulighed (sikkerhedssituationen).

Vi mødes 15 minutter før ved Hovedvagten Treldevej 110, 7000 Fredericia!

Tandlægerne Sydcentret

 

Tandlægerne Sydcentret

Sydbanegade 2B

6000 Kolding

Tlf.: 75529344

www: http://tandlaegernesydcentret.dk/

Kontaktperson: Anette Wittorff

Direkte nr.: 75529344

Kontaktpersonens mail: anettewittorff@msn.com

 

Kort beskrivelse af virksomheden:

Privat tandlæge praksis som uddanner Tandklinikassistentelever og i løbet af besøget vil der være ansatte tilstede indenfor både tandlæge og tandpleje faget, samt tandklinikassistentelever. Der vil også være en rundvisning i løbet af programmet. Men der arbejdes ikke under besøget idet klinikken lukker tidligere.

Vi mødes på Sydbanegade 2B.

Åben virksomhed